Rovinieta in rate fara dobanda

Facilitatea platii in rate egale fara dobanda se aplica si in cazul rovinietelor cumparate online. Achizitionarea de roviniete in rate se face in aceleasi conditii ca si in cazul politei RCA in rate. Poti opta pentru plata integrala sau poti alege sa platesti in maxim 12 rate egale fara dobanda, in functie de cardul pe care il detii.

Cu ce carduri se poate plati rovinieta in rate?

Pentru a putea achizitiona o rovinieta cu plata in rate egale fara dobanda este necesar sa detii un card de cumparaturi din lista urmatoare: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank), Card de Cumparaturi (Raiffeisen Bank), card Bun de Plata (BCR) sau card Bani Doar Bani (BRD Finance). In functie de cardul pe care-l detii poti plati in maxim 12 rate.

Avantajul achizitionarii rovinietei cu cardul

Pretul pentru rovinieta este acelasi indiferent de unde o cumperi. Avantajul major al achizitionarii acesteia online consta in faptul ca nu mai pierzi timp la cozi in benzinarii. Tot procesul de comanda pentru o rovinieta dureaza doar cateva minute. Trebuie doar sa selectezi tipul de autovehicul, data de inceput, perioada de valabilitate si in cateva minute primesti rovinieta pe mail, o poti printa si esti pregatit de plecare.

Atentie! Rovinieta este obligatorie pentru orice calatorie cu masina pe drumuri nationale in Romania! Circulatia fara rovinieta este considerata contraventie si se sanctioneaza cu amenda de pana la 500 lei in cazul autoturismelor si de pana la 4500 lei in cazul autovehiculelor de transport. Pentru a cumpara o rovinieta apasa butonul de mai sus si completeaza formularul cu informatiile necesare.

© 2019 - rcainrate.com